Timo Kiviluoma ✈ // May 05 2015

Sisältömarkkinointia tositarkoituksella. Sinun asiakkaillesi.

Timo Kiviluoma ✈

Professional Hotel & Travel Blogger

Timo Kiviluoma etsii yritystä, joka haluaa päästä sisältömarkkinoinnin mestarien liigaan ja on sen vuoksi valmis muuttumaan.

Luulen tietäväni, miltä ammattiurheilijasta tuntuu, kun sopimus seuran kanssa alkaa lähetä loppuaan eikä uutta ole tiedossa. Tuntuu sekä epävarmalta että samaan aikaan optimistiselta ja mahdolliselta. Vähän päivästä riippuen. En ole ammattiurheilija vaan markkinointialan ammattilainen. Olen kokenut yyteet jos toisetkin. Solminut työsopimuksia enemmän kuin riittävästi. Menestynyt hyvin ja erinomaisesti. Ja taas olen tässä tilanteessa: tarvitsen uuden työn.

KUKA TIMO KIVILUOMA?

Jos et vielä tunne minua, alla on kaksi nettipalvelua, joista selviää, kuka Timo Kiviluoma on, mitä olen tehnyt viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana ja mistä asioista minua suositellaan:

www.timokiviluoma.me
www.linkedin.com/in/kiviluoma

Kesäkuun loppuun asti edistän Mainostoimisto MBE:n asiakkaiden menestystä suunnittelujohtajana. Heinäkuun lomailen ja syksyllä olen valmis johonkin uuteen.

SISÄLTÖMARKKINOINTI VAATII SITOUTUMISTA

Kaikkein parhaiten minulle sopivia työnkuvia ovat nykyaikaiseen sisältömarkkinointiin tavalla tai toisella liittyvät. Sisältömarkkinointi on kärsivällisten laji, yhdessä tai kahdessa kvartaalissa ei näkyviä tuloksia juuri saavuteta. Pitkäjänteisyys, intuitiivisuus ja reagointivalmius erottavat menestyjät muista.

Sopivia lähestymiskulmia voisivat olla esim. seuraavat:

CONTENT MANAGER
Olen ohjannut useiden yritysten sisältöstrategioiden synnyttämistä ja käytäntöön vientiä. Oman Travel & Lifestyle Scandinavia – yhteisöni päivittäinen kehittäminen tuo sosiaalisen median nopeasti muuttuvat käytännöt arkipäivän tekemiseeni. Pitkä copywriter-kokemukseni käytännön markkinoinnin tekemisestä, uteliaisuus uuteen ja delegointikykyisyys ovat vahvuuksiani Content Manager –tyyppisessä työssä.

SENIOR MARKETING SPECIALIST
Markkinointialan koulutus ja lähes 20 vuoden käytännön kokemus markkinointiviestinnän suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta sadoille yrityksille mahdollistavat nopean toimintakykyni. Kyky kiteyttää, löytää valtavista tietomassoista oleellinen ja luova ajattelu ovat vahvuuksiani modernin markkinoinnin tekemisessä.

CHIEF DIGITAL OFFICER
Olen työskennellyt kymmenien yritysten kanssa auttaen yrityksiä digitaalisten strategioiden luomisessa ja käytäntöön viemisessä. Minulla on kokemusta verkkopalvelujen luomisesta ja kehittämisestä jo vuodesta 1997. Digitaalisten palvelukokonaisuuksien kehittäminen, tilannekuvan ylläpitäminen ja kyky nopeaan reagointiin ovat vahvuuksiani CDO-tyyppisessä työnkuvassa.

SUOSITUKSET JA TYÖNÄYTTEET

Olen hyvä yksin ja pystyn työskentelemään itsenäisesti. Parhaimmillani olen kuitenkin monialaisessa tiimissä. Minulla on paljon kokemusta niin kuluttaja- kuin b-to-b-viestinnästäkin. Referenssejä, suosituksia ja työnäytteitä täällä:

www.timokiviluoma.me
www.linkedin.com/in/kiviluoma

YHTEYSTIEDOT

Timo Kiviluoma
timokiviluoma@luukku.com
Puh. 050 3888 715

More from Timo Kiviluoma ✈