Digitalist Network // June 11 2015

Sisältömarkkinointivelho

Oletko idearikas, luova ja synnynnäinen sisällöntuottaja?

Haluatko olla mukana innostamassa asiakkaitamme yhteiseen digitalisaation matkaan? Soneran yritysmarkkinoinnin tiimi hakee joukkoonsa dynaamista sisältömarkkinoinnin ammattilaista. Tiimin tehtävänä on tukea liiketoimintastrategiaamme markkinoinnin eri keinoin.

Etsimme liiketoimintalähtöistä ja inspiroivaa sisällöntuottajaa,

Content Marketing Manageria

ideoimaan ja toteuttamaan projektikohtaisia toimenpiteitä asiakkaan eri kohtaamispisteissä. Viihdyt asiakkaiden kanssa ja olet hyvä verkostoitumaan. Kannuksesi olet ansainnut esimerkiksi tuottajana, toimittajana tai mainostoimisto/viestintäalalla. Tehtäviisi kuuluu asiakaslähtöisten verkkosisältöjen (mm. asiakasreferenssit, blogit, artikkelit, videot, webinaarit) tuottaminen ja jakaminen digitaalisissa kanavissa. Sinulla on kyky muokata sisältöjä eri kohderyhmille eri medioissa. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii erinomaista sosiaalisen median ymmärrystä sekä osaamista digitaalisesta markkinoinnista ja sisällöntuotannosta.

Hahmotat hyvin suuretkin kokonaisuudet ja omaat loistavat projektinhallintakyvyt. Olet uudistushakuinen, mutta siedät myös rutiineja. Osaat asiakaslähtöisen ajattelun ja ymmärrät miten voit hyödyntää sitä työssäsi. Innostat ja innostut! Osaat vakuuttaa kuulijasi perustelluilla mielipiteilläsi, joita et epäröi tuoda esiin. Uskot tiimityön voimaan ja otat omalta osaltasi vastuun tiimin menestymisestä. Sinulla on kova nälkä oppia jatkuvasti uutta ja halu tehdä asiat tuloksekkaasti ja laadukkaasti.

Toivomme sinulta

  • Tuottaja/toimittaja/mainostoimisto taustaa
  • Hyvää ymmärrystä ICT-alasta
  • Rautaista ammattitaitoa tuottaa sisältöjä tiukoissa aikatauluissa
  • Neuvottelutaitoja yhteistyökumppaneiden sekä asiakkaiden kanssa ja verkostoitumistaitoja
  • Luovuutta ja inspiraatiota sekä uusia ajatuksia
  • Sujuvaa verkkokirjoittamista sekä kuvankäsittelytaitoa. Valokuvaustaidot ja videotuotannon osaaminen ovat etuja.
  • Vahvaa ymmärrystä ja kokemusta digitaalisista kanavista
  • Löydettävyyden maksimoinnin osaamista hakukoneissa
  • Verkkokäyttäytymisen osaaminen plussaa
  • Markkinoinnin automaation osaaminen plussaa

Tervetuloa mukaan tiiviiseen markkinointitiimiin tekemään yhdessä ja oppimaan kansainvälisen yrityksen toimintaa!

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30. kesäkuuta 2015 oheisen linkin kautta. Odotamme mielellämme näkevämme työnäytteitäsi sisällöntuotannosta tai sosiaalisen median osaamisestasi. Voit myös osoittaa osaamisesi luovan hakemuksesi avulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Riitta Grönroos, riitta.gronroos@teliasonera.com, puh: 0400-430888. Katso myös: http://www.slideshare.net/Sonera/content-marketing-manager-sonera

Tehtävään saattaa sisältyä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen laatiminen.

More from Digitalist Network