Digitalist Network // September 29 2013

Tervetuloa verkostoon!

Katso palvelun esittely: http://prezi.com/iwxdiptcidlj/digitalist-network/

Olet saapunut Digitalist Network -verkkopalvelun etusivulle. Oikealla yläreunassa näet valikon, jolla pääset tutustumaan median, clubin ja agencyn toimintaan. Näet myös ketkä muut käyttävät palvelua ja paljon muuta. Kaikki suuretkin ilmiöt alkavat pienistä teoista. Olet enemmän kuin tervetullut mukaan vaikuttamaan ja digitalisoimaan suomalaista liike-elämää.

Digitalist Network on yritysjohdon, asiantuntijoiden, yrittäjien ja tekijöiden yhteinen palveluverkosto. Ajatus on 1) kuratoida parhaita oppeja digitalisoitumisesta maailmalta, 2) julkaista omia ajatuksia ja näkemyksiä mediapalvelussa 3) kohdata erilaisissa alan tapahtumissa ja 4) järjestää omia Digitalist Club-tapaamisia eri aiheiden teemoilta. Tarkista tulevat tapahtumat Events -sivustolta.

Verkosto on ”Digitalistien” yhteinen solmukohta. Ajatuksena on mm. uudistaa mediakäsitettä ottamalla käyttäjät ja yritykset mukaan sisällöntuottamiseen, rakentaa monikanavainen yhteisö ja luoda uusia yrityksiä.

#Digitalist on avoin verkosto hyvien asioiden edistämiseen.

Toiminnan rahoittavat alkuvaiheessa yrityskumppanit joita alussa on mukana viitisen kappaletta. Kiitos yrityksille jo nyt aktiivisuudesta ja osallistumisesta!

Jokaisella on oikeus profiloitua verkostossa. Pyrimme saadaan mukaan sisällöntuottajia, suunnitelijoita, teknistä osaamista ja isompia yrityksiä. Agencyn kautta rakennamma toimintamalleja verkostomaiselle tekemiselle. Voi postata kyselyn tai tarjouspyyntöjä myös itse suoraan saitille.

Aloitamme toiminnan aktiivisella median tekemisellä. Syksyllä kohtaamme niin Slushissa kuin LeWebissäkin, ennen kaikkea Clubin omissa ensimmäisissä tapaamisissa. Tervetuloa joukkoon! Jos haluat kuraattoriksi julkaisemaan linkkejä, ajatuksia ja kirjoituksia verkoston mediaan, ole yhteydessä pääsihteeri Ville Tolvaseen ville.tolvanen@romeadvisors.com

Tervetuloa joukkoon siniseen, Digitalisteja äidin oomma kaikki.

 

#V

More from Digitalist Network