Jyri Paavilainen // February 20 2014

Tule mukaan Digitalist-kirjakerhoon!

“It is what you read when you don’t have to that determines what you will be when you can’t help it.”

– Oscar Wilde

“The more that you read, the more things you will know. The more that you learn, the more places you’ll go.”

– Dr. Seuss

“You don’t have to burn books to destroy a culture. Just get people to stop reading them.”

– Ray Bradbury

 

Lukeminen on mahtavaa. Kirjoista saa uusia ajatuksia, joita soveltamalla pääsee – kuten Dr. Seuss vihjaa – kauemmas kuin uskoisikaan.

Mutta luettavaa on aina enemmän kuin aikaa. Uusia, mullistavia ideoita syntyy nopeammin kuin niitä ehtii omaksua. Mikä avuksi?

Tietenkin DBC – eli Digitalist Book Club. Ja mikä parasta,

sinun ei tarvitse lukea kaikkia käsiteltäviä kirjoja – joku muu tekee sen puolestasi!

Pääajatus on tämä: Digitalist Book Club kokoontuu kerran kuukaudessa. Käsittelemme neljä kirjaa joka kerralla. Ne DBC:n jäsenet, jotka ovat sitä mieltä, että kaikkien pitäisi lukea joku heidän rakastamansa kirja, esittelevät tuon kirjan pääajatukset noin 10 minuutissa. Tämän jälkeen keskustelemme näistä kysymyksistä esittelijän johdolla.

Jokainen osallistuja voi peilata kirjan pääantia omiin ajatuksiinsa tai liiketoimintaansa sekä pallotella ajatuksia, haastaa muita osallistujia keskusteluun – ja ennen kaikkea oppia jotain uutta.

Kuka tahansa saa tuoda lempikirjansa – tai muuten vaan tärkeäksi kokemansa teoksen – keskusteltavaksi, ja kaikki oppivat enemmän kuin kuukaudessa mahdollisesti yksin ehtisi.

Jos tällainen kirjakerho kuulostaa kiinnostavalta, klikkaa alla olevaa linkkiä ja lisää itsesi sähköpostilistallemme. Lähetämme viestejä vain kirjakerhoon liittyen, emmekä luovuta sähköposteja kolmansille osapuolille.

 

TULE MUKAAN DIGITALIST BOOK CLUBIIN

 

More from Jyri Paavilainen