Digitalist Network // November 06 2014

WANTED – Kotipizzan Digitaalisten palveluiden manageri, ”someguru”

Nimetön

Haluatko olla mukana rakentamassa digitaalista palvelumaisemaa yhdelle Suomen arvostetuimmista ja tunnetuimmista brändeistä?

Olet diginatiivi, joka ymmärtää sosiaalisia liiketoimintamalleja. Haluat ottaa kehittämisvastuun Kotipizzan digitaalisesta identiteetistä. Luot toimintamallit ja johdat taktista some-tiimiä, joka huolehtii verkkoaktiivisuudestamme ja Suomen parhaaksi tähtäävästä digitaalisesta asiakaskokemuksesta ja -palvelusta.

Me Kotipizzassa uskomme vahvasti digitaalisuuden voimaan asiakaspalvelussa ja myynnissä. Asiakaskokemuksemme alkaa verkosta ja lunastetaan lopulta ravintoloissamme herkullisilla tuotteillamme.
Etsimme täysin uudenlaista ammattilaista rakentamaan Kotipizzasta entistäkin väkevämmän kokemuksen verkossa. Tarjoamme innovatiivisen työympäristön, hyvät työkaverit, arvostavan työkulttuurin ja tarvittavat resurssit.

Lisätietoja ja vapaamuotoinen hakemus 30.11.2014 mennessä:
Group CMTO Olli Väätäinen 0505578111, olli.vaatainen@frankisgroup.com
Kotipizza

Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla on tällä hetkellä noin 270 ravintolaa. Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti vuonna 2013 oli 69,7 miljoonaa euroa. Kotipizza-ravintolat ovat franchising-periaatteella toimivia itsenäisten franchising-yrittäjien johtamia ravintoloita. Franchising-yrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean sekä valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut. Kotipizza on osa Frankis Group –konsernia.

http://www.kotipizza.fi

More from Digitalist Network